“Binlerce Musa yetiştireceğiz” diye söz vermiştik Hatice teyzeye. “ Hepsi senin evladın olacak” demiştik.
Şehidimiz Musa Özalkan’ın annesi Hatice teyze ve babası Selahattin amca ile Ankaradan dernek aracımız ile çıktık yola. Yolda çok yorduk onları biliyoruz ama balaların heyecan içerisinde onları karşılamaları yorgunluklarını unutturdu… bunu da biliyoruz.
Suriye Çobanbey / Kurt-Ar Şht.P.Asb.Üçvş. Musa ÖZALKAN Kültür Evimizde iki gün boyunca ağırladık onları. Sahne gösterileri, oyunlar, kurban kesimi ve dağıtımlar,dersler.. hepsini izleme, evlatlarının vasiyetinin nelere vesile olduğunu yerinde görme imkanları oldu.
Ankaraya Hatice teyzenin gözünden akan damlalar, dualar ve “yakında inşallah tekrar” dilekleri ile döndük.
Şehit ailemizi ağırladığımız sürede onları yalnız bırakmayan kıymetli valilerimize ve komutanlarımıza gönülden teşekkür ederiz.
Tagayhan ( Kurt-Ar Yönetim)